• +420 732 653 601

Pokládka dřevěné podlahy

Dřevěné podlahy

Postup pokládky dřevěné podlahy se vždy odvíjí od jejího typu. Dřevěných podlah je široká škála od klasické prkenné podlahy a parket až po dřevěné podlahy plovoucí a nalepovací k povrchu.

Pokládka plovoucí dřevěné podlahy

Při pokládce plovoucí dřevěné podlahy je pro dosažení perfektního výsledku, tj. krásné podlahy s dlouhou životností, třeba přesně dodržet veškeré postupy. Při práci je nutné postupovat s nejvyšší pečlivostí. Pro dosažení dobrého výsledku je vhodné využít služeb profesionálů a nechat pokládku dřevěné plovoucí podlahy realizovat specializovanou firmou.

Jak položit plovoucí dřevěnou podlahu

Prvním krokem při pokládce plovoucí dřevěné podlahy je důsledná příprava podkladového povrchu, kterou není vhodné brát na lehkou váhu. Ideální je, když povrch podlahy posoudí zkušený odborník podlahář. V potaz by měl brát zejména pevnost povrchu podkladu, jeho zbytkovou vlhkost a zda je povrch dostatečně rovný. Příprava povrchu zahrnuje tyto kroky:

  • V první řadě je povrch potřeba důkladně očistit.
  • Poté je třeba posoudit, zda je třeba upravit povrch stěrkou. Pokud ano, následuje penetrace povrchu, následně jeho stěrkování a poté broušení stěrky.
  • Položení kročejové podložky.
  • Následuje pokládka samotné plovoucí podlahy.
  • Na závěr se provede instalace soklových lišt.

Kvalitní pokládku plovoucí dřevěné podlahy zajistí jen odborník

Tento obecný postup se může u jednotlivých typů plovoucích dřevěných podlah v různých aspektech lišit. Zejména, pokud nemáte s pokládkou plovoucí dřevěné podlahy žádné zkušenosti, je ideální svěřit její realizaci odborníkům. Pokud se rozhodnete svěřit pokládku Vaší nové plovoucí dřevěné podlahy naší firmě, výsledkem bude nádherná a kvalitní podlaha, která Vás bude těšit dlouhou řadu let.

Jak položit nalepovací dřevěnou podlahu

Nalepovací dřevěné podlahy se připevňují přímo k povrchu speciálními lepidly. Jejich instalace vyžaduje zručnost, důsledné dodržení pracovních postupů a naprostou přesnost. I pokládku nalepovací dřevěné podlahy je proto vhodné svěřit zkušeným odborníkům.

Pokládku klasické dřevěné podlahy a parket svěřte odborníkům

Pokládka klasické dřevěné podlahy nebo parket vyžaduje odborné znalosti, zručnost a zkušenosti. Proto Vám doporučujeme vždy využít služeb profesionálů a pokládku klasické dřevěné podlahy a parket nikdy nerealizovat svépomocí. Naše firma má s pokládkou parket i klasických dřevěných podlah bohaté zkušenosti. Rádi Vám zhotovíme jakoukoli dřevěnou podlahu od klasické až po složité mozaiky. Naši pracovníci Vám tyto typy dřevěných podlah nainstalují rychle, precizně a kvalitně.

Zajistíme kompletní služby při pokládce dřevěné podlahy

Naše firma Vám zrealizuje pokládku jakékoli dřevěné podlahy k Vaší naprosté spokojenosti, v nejvyšší možné kvalitě a s maximální odborností. Předáme Vám podlahu perfektního vzhledu a s dlouhou životností. Při využitích našich služeb navíc zůstanou zachovány záruční podmínky podlahového materiálu, které se při neodborné manipulaci, pokládce nebo úpravách obvykle mění v neprospěch zákazníka.

Výhody pokládky dřevěné podlahy od nás

  • Zaručujeme zcela profesionální a odbornou pokládku dřevěných podlah včetně realizace všech přípravných prací, jako je očištění a stěrkování povrchu.
  • Na veškerou naši práci poskytujeme zákonnou záruku.
  • S pokládkou nejen dřevěných podlah máme mnoholeté zkušeností.
  • Naši zaměstnanci jsou perfektně vyškolení profesionálové s dlouhodobou praxí.
  • Používáme pouze profesionální nástroje a přípravky.
  • Našim zákazníkům poskytujeme vysoce kvalitní a komplexní služby bez ohledu na plochu realizované podlahy.
  • Realizujeme pokládku dřevěných podlah na malých i rozměrných plochách.
  • Našim zákazníkům šetříme čas i starosti a za příznivou cenu jim položíme dřevěnou podlahu přesně podle jejich představ.

Zajímají Vás naše ceny realizace podlah? Přejete si sjednat návštěvu našeho technika? Máte dotaz týkající se našich služeb? Kontaktujte nás na našem telefonním čísle, emailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře. Rádi s Vámi projdeme všechny detaily zakázky a vyřešíme Vám pokládku podlahy přesně podle Vašich představ.